dissabte, 9 de novembre del 2013

Fart de món

Tal com deia en Perich, si aquest món ens sembla quelcom mal fet, no oblidem que Déu és un autodidacta. I un autodidacta, afegiria ell, molt maldestre.
La seva frase preferida: aquest món és un fàstic.
Amb aquesta premisa ja podem imaginar que no és l’alegria de l’horta. Qualsevol canvi no és més que una nova molèstia, i qualsevol dia, alhora, una monotonia inaguantable.
Quan surt a passejar, l’espai social es converteix en una cursa contra el món. Quan un gos es creua en el camí ho fa amb la clara intenció de fer-lo caure. Quines ganes de donar-li una puntada de peu! Aquesta persona immensament grassa, que ocupa tota la vorera i no la deixa passar! Cal fer una accelerada per superar-la però llavors, el sac de greix pren velocitat i no es deixa vèncer, accelera el pas, mala persona que és! Les merdes de gos es troben escampades estratègicament per tota la via, a la cacera de despistats i les pixarades que marquen les parets li fan arrufar el nas i accelerar els pas.
Arriba a la feina, un lloc sinistre, vomitiu, inaguantable, ple de gent avorrida a qui no val la pena adreçar-se, pobres d’esperit. Semblen contents, la qual cosa indica, infaliblement,  que són persones amb dèficit mental, d’ espectre cromàtic minso. Colla de fastigosos, imbècils, els haurien d’exterminar a tots!
La lluna, segurament la culpa la té la lluna. Si hi és, perquè l’exaspera la seva influència. Si no hi és, perquè li manca l’energia.

Odi, odi, odi? Desesperació. Cada dia que passa s’enfonsa més en el pou del no saber. No sap perquè és viu, ni perquè ha de viure. Així doncs, covardia! No li agrada gens la seva vida, però no s’atreveix a intentar res millor. I a l’altre costat del mirall? Hi haurà el seu contrapunt, l’anvers, algú que gaudeix del més mínim detall, que supura felicitat. Coneixeu la història d’Alícia a través del mirall? Aquesta possibilitat encara l’enrabia més. Agafa la pistola i surt al carrer, amb un pensament: el primer desgraciat que es creui en el seu camí perdrà la vida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada