dimarts, 11 de juny del 2019

La relació Catalunya vers España. Del sotmetiment a l'alliberament

Tens feina, Septembre
Un retrat de les relacions entre Catalunya i Espanya, on es fa especial esment als aconteixements viscuts durant la post-guerra i transició democràtica fins als nostres dies.





No haig d'explicar a ningú que la situació actual és dura, potser increïble. 
Algú m'ha arribat a dir que no s'hauria imaginat que l'Estat respondria amb tanta violència a la voluntat de fer real el dret a decidir el futur del nostre Poble. Jo no soc d'aquesta opinió. Penso que podia haver estat pitjor, però també podia haver estat millor, depenent de fins on haguéssim arribat.
Tot plegat m'ha dut (potser podria dir que m'he sentit obligat) a escriure una "aventi" sobre el que hem viscut, estem vivint i potser viurem. 

L'aventi-novel·la descriu fets que ajuden a entendre perquè hem arribat a l'actual situació. Com la majoria ja sabeu, tot el succeït aquests darrers anys no és una flor d'estiu; te arrels profundes en el temps, especialment en els darrers 80 anys. 

El relat té doncs, molt d'història real, però també una part de fantasia, altra de ciència, altra de política, també novel·la negra i alguns tocs d'humor. No us avorrirà, en absolut, tampoc és cap pamflet, us ho asseguro. La idea és fer-vos passar una bona estona i que alguns descobriu, potser, coses de la història que no coneixieu. També us donarà ànims per continuar endavant.

El llibre l'he publicat a Amazon. 
Teniu l'opció de format electrònic (molt més barata) o la de paper amb tapa tova (molt més agradable i maca). 
La foto de la portada és meva, és el carrer de la baixada del mercat, a Horta (barri de Barcelona on visc), una nit d'aquestes que vàrem sortir, gent del barri, a posar llaços grocs, aquests que tant molesten als anti-demòcrates).

Podeu llegir-lo demanant el llibre a l'adreça-link que us afegeixo més avall. Us durà a la pàgina on es pot comprar el llibre.
Si l'aventi-novel·la us sembla interessant, feu-ne difusió entre les vostres amistats. 
Gràcies per endavant.

Salut i República

https://www.amazon.es/feina-Septembre-Francesc-Navarro-Manresa/dp/107064238X/ref=sr_1_fkmr0_2?__mk_es_ES=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=tens+feina%2C+septiembre&qid=1559639237&s=books&sr=1-2-fkmr0

Resum del llibre:
El candidat del MA a la Presidència de la Generalitat de Catalunya ha estat assassinat. Un periodista rep l’encàrrec del redactor en cap d’investigar els fets. Sense cap altra pista que el comunicat policial fet a la premsa, l’encàrrec sembla una feina impossible. Dos estranys i misteriosos personatges es posen en contacte amb ell per comunicar-li que declaren disposar d'informació privilegiada. La coneixença d’aquests dos individus però, i la seva peculiar idiosincràsia introduirà el periodista en mons poc convencionals. Ciència i llegendes es barrejaràn en un maremàgnum que l’adreçaran cap a escenaris cada cop més inversemblants. Perdut en aquest viatge estrafolari, demanarà l’ajut de companys i amors no correspostos, per intentar de no perdre’s en la bogeria que li proposen els dos informants. La investigació acabarà conduint-lo a descobrir i relacionar-se amb el fosc mon de l’Espanya franquista, de les organitzacions nazis i feixistes i dels grups econòmics i mediàtics que poblen i controlen la ciutat. Tanmateix, a posar en risc la pròpia vida. El futur dels diferents actors s’entrecreuen en el teler de la vida,  Potser una mèdium podrà donar-los un cop de ma en l’aferrissada lluita que mantenen amb un vell esperit maligne, hereu dels mestres de la “Ahnenerbe”, societat fundada per membres del Partit Nacional-Socialista alemany. Mentre, el País continua sumit en la lluita per assolir la independència, amb unes eleccions a curt termini que es preveuen decisives. Un apassionant recorregut per vuitanta anys de la nostra història.